Els nostres inicis

Estel d’Argent és la història d’una generació amb passió per la terra, les vinyes i d’un constant interès per buscar la màxima qualitat i expressió del vi. Connectem la tradició viticultora de generacions amb un present que exigeix productes d’alt grau d’innovació i originalitat per les noves tendències del mercat.

És a partir de l’any 2009 quan comencem a elaborar diferents tipus de vins i caves amb una criança mínima de 30 mesos i vins amb tècniques d’elaboració tradicionals, combinades amb la tecnologia més avançada.

Passió

La decisió d’emprendre aquest projecte és un impuls emotiu perquè, durant molts anys, els nostres avantpassats van conrear i cuidar una quantitat considerable de vinyes a la zona del Penedès fins avui en dia, en què actualment cultivem 80 hectàrees de vinya de diferents varietats: macabeu, xarel·lo, parellada, chardonnay, moscatell d’Alexandria, pinot noir, merlot, ull de llebre, cabernet sauvignon…

Certificació ecològica

Fa uns anys vàrem iniciar la viticultura orgànica per poder obtenir raïm per elaborar vins i caves amb certificació ecològica avalada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i, alhora, mantenir la biodiversitat i un ecosistema agrícola equilibrat respectant la flora i la fauna autòctones.

Producte artesà

Vàrem aprendre dels nostres avantpassats l’admiració pel sol, la lluna, les estrelles i els astres. Ens hi vam inspirar per realitzar les feines agrícoles i obtenir-ne els millors fruits respectant els cicles de la terra. D’aquesta manera, hem elaborat un producte artesà, basat en un entorn d’agricultura biodinàmica.

Nosaltres hem continuat conservant aquest savoir-faire adaptat als nous temps i tecnologies, cultivant les vinyes en funció dels períodes lunars, per obtenir vins singulars i de màxima expressió.

HISTÒRIA ORÍGENS

Estel d’Argent és la història d’una generació amb passió per la terra.

Estel D'Argent

Elaboració

L’elaboració de vins i caves és un art que combina la tradició amb la ciència, la paciència amb la precisió i la passió amb la perfecció.

Des de la cuidadosa selecció de les raimatges en el moment perfecte de maduració fins a la delicada fermentació i criança a les caves subterrànies, cada etapa de la elaboració és un acte de dedicació i coneixement profund.

En aquest viatge, es pretén aconseguir la creació d’uns vins i caves que capturin l’essència de la terra, el clima i la varietat de raïm, oferint una experiència única en cada copa.

Acompanyeu-nos en un recorregut a través dels secrets i el procés d’elaboració d’aquests vins, on la natura i l’experiència s’unixen per donar vida a una de les begudes més apreciades del món.

Els nostres vins i caves els amparen la Denominació d’Origen Penedès i la Denominació d’Origen Cava.

Per saber-ne més clicar aquí:

Telèfon / Whatsapp: 677 182 347

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta, suggeriment o comentari que puguis tenir.