Els nostres començaments

Estel d’Argent és la història d’una generació amb passió per la terra, les vinyes i d’un constant interès per buscar la màxima qualitat i expressió del vi. Connectem la tradició viticultora de generacions amb un present que exigeix productes d’alt grau d’innovació i originalitat per les noves tendències del mercat.

És a partir de l’any 2009 quan comencem a elaborar diferents tipus de vins i caves amb una criança mínima de 30 mesos i vins amb tècniques d’elaboració tradicionals, combinades amb la tecnologia més avançada.

Passió

La decisió d’emprendre aquest projecte és un impuls emotiu perquè, durant molts anys, els nostres avantpassats van conrear i cuidar una quantitat considerable de vinyes a la zona del Penedès fins avui en dia, en què actualment cultivem 80 hectàrees de vinya de diferents varietats: macabeu, xarel·lo, parellada, chardonnay, moscatell d’Alexandria, pinot noir, merlot, ull de llebre, cabernet sauvignon…

Certificació ecològica

Fa uns anys vàrem iniciar la viticultura orgànica per poder obtenir raïm per elaborar vins i caves amb certificació ecològica avalada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i, alhora, mantenir la biodiversitat i un ecosistema agrícola equilibrat respectant la flora i la fauna autòctones.

Producte artesà

Vàrem aprendre dels nostres avantpassats l’admiració pel sol, la lluna, les estrelles i els astres. Ens hi vam inspirar per realitzar les feines agrícoles i obtenir-ne els millors fruits respectant els cicles de la terra. D’aquesta manera, hem elaborat un producte artesà, basat en un entorn d’agricultura biodinàmica.

Nosaltres hem continuat conservant aquest savoir faire adaptat als nous temps i tecnologies, cultivant les vinyes en funció dels períodes lunars, per obtenir vins singulars i de màxima expressió.

HISTÒRIA ORÍGENS

Estel d’Argent és la història d’una generació amb passió per la terra.

Estel D'Argent

Elaboració

La elaboració de vins i caves és un art que combina la tradició amb la ciència, la paciència amb la precisió i la passió amb la perfecció.

Des de la cuidadosa selecció de les raimatges en el moment perfecte de maduració fins a la delicada fermentació i criança a les caves subterrànies, cada etapa de la elaboració és un acte de dedicació i coneixement profund.

En aquest viatge, es persegueix la creació de vins i caves que capturin l’essència de la terra, el clima i la varietat de raïm, oferint una experiència única en cada copa.

Acompanyeu-nos en un recorregut a través dels secrets i el procés de elaboració d’aquests elixirs, on la natura i l’experiència es unixen per donar vida a una de les begudes més venerades del món.